Welkom op het nieuwe blog van Adrienne Zoontjens

Adrienne Zoontjens trainer communicatieve vaardighedenBen je op zoek naar Zakelijk Engels voor Professionals? Klik hier.

Welkom bij mijn nieuwe blog! Vanaf nu kun je mijn berichten hier lezen: het is sneller, flexibeler en je kunt gemakkelijker reageren, ook op elkaar.

Lees meteen mijn eerste blogbericht over Communicatieve Vaardigheden en Stress.

Was je al ingeschreven voor mijn nieuwsmail, dan houd ik je op de hoogte van de nieuwe info op mijn blog met een korte, tweewekelijkse mail. Was je nog niet ingeschreven, doe het dan hieronder, en je hoort vanzelf wat voor nieuws je hier kunt vinden.

Wil je een reactie plaatsen, graag!

Natuurlijk blijft www.az.coacht.nl actief. Je vindt er info over mijn workshops, trainingen en personal coaching. Je kunt me ook op op Twitter volgen: http://www.twitter.com/AZCoaching

Wil je meer weten over de nieuwste ontwikkeling binnen AZ? Een gespecialiseerde lijn Zakelijk Engels voor Professionals. Kijk op www.zakelijk-engels-site.nl Elke dag tips? Volg Zakelijk Engels voor Professionals op Twitter: http://www.twitter.com/BizEng

Over Adrienne Zoontjens

Personal coach en communicatietrainer. Meer dan 20 jaar ervaring. Mijn missie is mensen te helpen hun persoonlijke en professionele kwaliteiten te versterken, zodat ze sterker en met meer plezier in hun leven staan. Sterker communiceren, sterker in het leven staan.
Dit bericht is geplaatst in Blog AZ Coaching en Communicatie en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.